Werkwijze & FAQ

BESTELLING PLAATSEN

 

Je kan via onze website eenvoudig een bestelling plaatsen. In het opmerkingsvakje, bij het afronden van je bestelling, kan je steeds extra opmerkingen doorgeven indien nodig. Voor onze op maat gemaakte en gepersonaliseerde items contacteren we je na ontvangst van je bestelling zodat we alle correcte gegevens ontvangen. 

 

LEVERTERMIJNEN 

 

Al onze producten worden met de hand gemaakt en gepersonaliseerd naar wens. Daardoor kunnen onze levertermijnen ietswat oplopen. Wij streven naar een zo snel mogelijke levering. 

 

VERZENDING 

 

Onze producten worden aangetekend en dus verzekerd verzonden via bpost. Voor het ontvangst van je pakketje is een handtekening vereist. Je ontvangt van ons een mailtje van zodra je bestelling is verzonden. Wij verzenden uitsluitend binnen België & Nederland. 

 

Woon je in een straal van 15km rondom Stekene dan leveren wij grotere bestellingen aan huis. 

 

Desgewenst kan je ook kiezen om je bestelling te komen ophalen. Dit kan na afspraak te Stekene. 

 

FYSIEKE WINKEL

 

Moments by Sharina heeft geen fysieke winkel. Het is dus niet mogelijk om langs te komen en producten te bekijken. Al onze producten worden uitsluitend online verkocht via onze webshop.  Je kan onze producten offline shoppen bij Jacobs Concept store in het Waasland Shopping centrum, in de Promenade te Kapellen of in hun nieuw filiaal Zandstraat te Brugge.

Heb je vragen, contacteer ons of vraag een video gesprek aan via het contactformulier. 

 

WERKWIJZE DOOPSUIKER

 

Voor al onze op maat gemaakte doopsuiker projecten hanteren wij een levertermijn van max 2 tot 4 weken na ontvangst van je betaling. Pas na dat we je betaling hebben ontvangen gaan wij aan de slag met jouw project. De oplevertermijn kan afwijken naar gelang de beschikbaarheid van de door jullie gekozen producten.

 

WERKWIJZE GEBOORTEKAARTJES

 

Wij zijn trotse reseller van Tadaaz. We werken met hen samen voor de levering van jullie mooiste kaartjes. Hierdoor kunnen wij jullie kaartjes heel snel aanleveren. We bespreken alle details voor jullie geboortekaartje minstens 2 maand voor de vermoedelijke geboortedatum. Proefdrukken zijn uiteraard ook mogelijk op aanvraag of je besteld ze gemakkelijk via onze webshop. Dankzij onze samenwerking mogen wij hun aanbod aan jullie aanbieden. Uiteraard is een ontwerp geheel op maat ook steeds mogelijk. Bekijk onze gekozen collectie op onze website of surf eens naar tadaaz.be om hun gehele collectie te bewonderen.

 

Wanneer jullie kleine wondertje geboren is, sturen jullie eenvoudig de laatste details door en gaan wij onmiddellijk aan de slag. De kaartjes worden rechtstreeks naar jullie toe verzonden voor een zo spoedig mogelijke levering. Hou in gedachten dat er in het weekend of op feestdagen geen leveringen plaatsvinden. 

 

KAN IK ACHTERAF NOG KAARTJES BIJDRUKKEN?

Toch nog enkele kaartjes te kort na het versturen? Bijdrukken is geen probleem! Hou wel rekening met de hoge drukkosten voor kleine oplages. Het is interessanter om er meteen een tiental als reserve te voorzien.


KAN IK MIJN BESTELLING NOG ANNULEREN?

Wanneer we aan je bestelling gestart zijn is het niet meer mogelijk om je bestelling te annuleren. Al onze producten worden handgemaakt en gepersonaliseerd waardoor het dus niet mogelijk is om nog wijzigen uit te voeren of je bestelling te annuleren. Twijfel je of heb je vragen? Neem dan eerst contact met ons op!

 

WERKWIJZE GRAFISCH ONTWERP

 

Voor alle grafische projecten neem je het best even contact met ons op. Zo bespreken we samen wat wij voor elkaar kunnen betekenen. 

 

SAMENWERKEN 

 

Wil je graag producten van ons verkopen in je winkel of webshop? Laat het ons weten! Wil je graag je eigen producten aan ons assortiment toevoegen? Neem contact met ons op.